datema amsterdam waterkaarten en zeekaarten

WinGPS 5 Pro

Printen
Navigatiesoftware met routeplanner voor open- en binnenwateren.
Aanbevolen voor motorboot- en binnenvaartschippers.
Verkoopprijs: € 299,00
Korting
Beschrijving

Deze versie is het meest geschikt voor motorboot/binnenwateren, onder andere doordat u uw instrumenten (bijvoorbeeld AIS, log en Autopilot) aan kunt sluiten en de roterende kaart. Dankzij de nieuwe routeplanner maakt u gemakkelijk van uw laptop een volledig navigatiesysteem. U dient eenmalig de maten van uw schip op te geven om vervolgens simpel routes uit te kunnen zetten. De Bruggen & Sluizen database toont u alles wat u op uw route tegenkomt, zodat u niet meer in de Almanak hoeft te bladeren.

De NL Tides database die standaard in WinGPS 5 Pro zit, zorgt ervoor dat u gemakkelijk en overzichtelijk de stroming en getijde over uw kaart. Wanneer u de tijdsbalk beweegt, ziet u direct de veranderingen. lees meer..

Meer informatie:

Door verbeterde technologie leest WinGPS 5 uw kaarten sneller en worden ze scherper geladen. Het zoomen wordt hierdoor nagenoeg traploos. Met een GPS aangesloten op PC of Notebook, ziet u uw schip varen op de digitale kaart.

Wanneer u een internetverbinding heeft, kunt u gemakkelijk de weersverwachtingen downloaden. Door met de tijdsbalk te schuiven ziet u precies wat het weer de komende 7 dagen gaat doen.

Navigeren kunt u op digitale DKW, BSB of NV-Verlag kaarten.

Productspecificaties

Art.nr.: 6820
Uitgever: Stentec
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Deens, Zweeds
Editie: 2015
Systeemeisen: Windows XP, Vista, Win7, Win8 en Win 10 met DirectX 9 grafische kaart (of hoger)

Zoeken Offcanvas