datema amsterdam waterkaarten en zeekaarten

WinGPS 5 Voyager

Printen
Aanbevolen voor toerzeilers, kustzeilers, verre reizen en wedstrijden.
Verkoopprijs: € 399,00
Korting
Beschrijving

WinGPS 5 Voyager is gebaseerd op Hiswa Innovatieprijs winnende WinGPS 4 Voyager en is speciaal gemaakt voor toer- en wedstijdzeilers. De routeplanner is ideaal voor bijvoorbeeld de Staande Mastroute. Voer eenmaal uw afmetingen in en geef aan waarvandaan u vertrekt en waar u naartoe gaat. WinGPS 5 Voyager houdt dankzij de Bruggen & Sluizen database rekening met alle obstakels langs uw route. Zo loopt u nooit meer vast.

Voor open water gebruikt u de Magic Button functie. Selecteer uw schip in de lijst met polairen en download in het programma de weersvoorspelling. WinGPS 5 Voyager optimaliseert de route specifiek voor uw schip. Zo kunt u uw route optmaliseren en nauwkeurig uw aankomsttijd bepalen. De AIS XT functie laat het AIS verkeer vloeiend zien, ook vooruit in de tijd.

Meer informatie:

Door verbeterde technologie leest WinGPS 5 uw kaarten sneller en worden ze scherper geladen. Het zoomen wordt hierdoor nagenoeg traploos. Met een GPS aangesloten op PC of Notebook, ziet u uw schip varen op de digitale kaart.

Wanneer u een internetverbinding heeft, kunt u gemakkelijk de weersverwachtingen downloaden. Door met de tijdsbalk te schuiven ziet u precies wat het weer de komende 7 dagen gaat doen.

Navigeren kunt u op digitale DKW, BSB of NV-Verlag kaarten.

Productspecificaties

Art.nr.: 7840
Uitgever: Stentec
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Deens, Zweeds
Editie: 2015
Systeemeisen: Windows XP, Vista, Win7, Win8 en Win 10 met DirectX 9 grafische kaart (of hoger)

Zoeken Offcanvas