legend
  • legend

Baggerwerktuigen

€38.50
Tax included
Baggerwerktuigen geeft een praktisch overzicht van de meest gebruikte werktuigen in de waterbouw en licht hun toepassingen uitgebreid toe.

Arnold Boon en Eelko Muns.

Quantity

 

Secure & quick payment!

 

Quick delivery with PostNL!

Nederland staat bekend om de strijd tegen het water. Die strijd en het inrichten van ons land zijn nooit klaar en bedreigingen weten we om te zetten in kansen: van staaltjes Hollands glorie zoals de Afsluitdijk en Oosterscheldekering tot aan Maasvlakte I en II. En wat te denken van de Zandmotor voor de kust bij Kijkduin of de nieuwste Waddeneilanden in de Markerwaard? Ook internationaal vindt er veel waterbouw plaats, van de aanleg van windmolenparken op zee tot het wereldbekende Palm Jumeirah voor de kust bij Dubai. Het zijn niet alleen deze megaprojecten die er toe doen. Ook het kleinere werk  zoals het uitbaggeren van vaarwegen, aanleggen van sloten en verhogen van dijken zijn nodig; om te wonen, leven en werken.
Er is dus veel kennis en ervaring over de waterbouw maar tot nu toe ontbrak het aan een praktisch basisboek voor het onderwijs of diegenen die werkzaam zijn in de sector. Docenten van de STC-Group hebben hierin verandering gebracht. Baggerwerktuigen geeft een praktisch overzicht van de meest gebruikte werktuigen in de waterbouw en licht hun toepassingen uitgebreid toe. Vele afbeeldingen ondersteunen de theorie.

Baggerwerktuigen

Data sheet

Subject
Study Merch. Navy