legend
  • legend

NV Dongle

€49.50
Tax included
NV Dongle, USB Dongle voor NV-Digital Kaarten.

PC thuis? PC aan boord? PC op kantoor? Geen probleem!

Quantity

 

Secure & quick payment!

 

Quick delivery with PostNL!

PC thuis? PC aan boord? PC op kantoor? Geen probleem! Sinds 2008 mogen NV Digital-kaarten onafhankelijk van uw PC worden geactiveerd door middel van de NV Dongle. Dit is handig omdat u slecht één registratie per CD nodig heeft en deze mag gebruiken op zo veel PC's als u wilt.


Hoe werkt de NV Dongle? Heel eenvoudig: de dongle lijkt op een usb-stick. U steekt de dongle in de PC voordat u een kaart-CD installeert - bijvoorbeeld op uw thuiscomputer. De activatie wordt dan opgeslagen op de dongle, die als een sleutel werkt. Naderhand mag de dongle uit de PC worden gehaald. In de praktijk kunt u de NV Digital-kaarten ook zonder dongle gebruiken. In dat geval wordt de registratie opgeslagen op de PC. Echter, iedere CD kan dan slechts twee keer worden geactiveerd. Dat betekent, dat als uw computer crasht en u de kaart reeds twee keer heeft geactiveerd, het zonder dongle niet mogelijk is om dit een derde keer te doen.


Op een NV Dongle kunnen wel 50 CD's worden geregistreerd. De dongle werkt alleen voor NV Digital-kaarten vanaf 2008, niet voor oudere edities.

NV Dongle 5