HP33D / NLTides 2019

€28.64
Tax included

De digitale versie van de HP33 Waterstanden en Stromen langs de Nederlandse kust en alleen in de digitale versie ook de Duitse Bocht tot List. Geleverd op een USB-Stick.

Not competible with Apple!!

Quantity

 

Secure & quick payment!

 

Quick delivery with PostNL!

HP33D – NLTides levert officiële getijvoorspellingen voor alle belangrijke havens van Nieuwpoort in België tot List in Duitsland en stroomgegevens voor de zuidelijke Noordzee, Waddenzee, Wester- en Oosterschelde, benedenrivieren en belangrijke havenaanlopen. NLTides bevat meer havens dan de papieren HP33.

Overeenkomstig met SOLAS V/2.2 en V/19.2.1.5 is HP33D - NLTides het officiële equivalent van de papieren HP33. Onder voorwaarde dat er een geschikte backup-faciliteit (b.v. een tweede geïnstalleerd programma of een afdrukfaciliteit) aanwezig is, kan HP33D - NLTides de HP33 vervangen.

HP33D – NLTides is een jaarlijkse uitgave met voorspellingen voor één kalenderjaar. Voor backup mogelijkheden kan NLTides 2 PC’s worden gebruikt.

Met HP33D – NLTides editie 2017 worden voorspellingen gemaakt van 1 november 2017 tot 31 december 2018.

De software van NLTides is gebaseerd op het programma Total Tide van de United Kingdom Hydrographic Office (UKHO). Het programma is door Britse copyright wetgeving beschermd en mag alleen voor eigen gebruik worden geïnstalleerd. Zonder toestemming van de UKHO mag niets van dit programma worden verkocht of elektronisch, mechanisch, fotografisch of op een andere manier worden gekopieerd.

HP33D / NLTides 2023

Data sheet

Land
Belgium
Netherlands
Seas
North Sea