legend
  • legend

Cursus Vaarplezier

€164.88
Tax included
Klein Vaarbewijs 1 in theorie en praktijk in 2 dagen
Quantity

 

Secure & quick payment!

 

Quick delivery with PostNL!

Het Klein Vaarbewijs 1 halen moeilijk?
Nee hoor! Niet met de cursussen van Vaarplezier. Zij combineren theorie en praktijk (uniek in Nederland!), waar zij slagingsgarantie kunnen geven.

De theorie- en praktijklessen worden op een flink aantal locaties door heel Nederland gehouden, zodat er altijd een les bij u in de buurt te vinden is. De cursus Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit 1 dag theorie en 1 dag praktijk. Tijdens de theorie-dag wordt de stof doorgenomen, uitgelegd waar speciaal op gelet moet wordenen hoe je belangrijke zaken gemakkelijk kunt onthouden.

Op de praktijkdag ga je met een aantal cursisten samen varen. Je leert aanleggen, de box invaren, het gebruik van de wielwerking van de schroef en hoe je de boot goed vastlegt. Bovendien zie je de praktijk en kun je oefenen met de voorrangsregels, de verkeersborden en de betonning.

Na deze dagen kun je in het overzichtelijke naslagwerk alles nog eens rustig doorkijken en ben je helemaal klaar voor je examen op een van de Vamex-locaties.

P.S.: wanneer u bij ons de cursus boekt en betaalt krijgt u van ons in de mail een code om de dag en plaats van uw keuze te kunnen boeken.
Ook betaalt u bij ons € 4,95 aan verzendkosten. Dit heeft helaas een technische oorzaak. Na betaling ontvangt u de verzendkosten weer retour op uw rekening. Onze excuses voor dit ongemak.

Vaarplezier

Data sheet

Land
Netherlands
Subject
Legislation
Study Leisure
Study Vaarbewijs