Kapitein van mijn geluk

€ 17,95
Inclusief belasting

10.000 zeemijlen, 10.000 levenslessen.

Frieda Fennell

Aantal

 

Veilig & snel betalen!

 

Snelle levering met PostNL!

De zeilreis van Frieda Fennell en Léon Blauw begint met een droom en een keuze. Op een dag besluiten ze om het drukke bestaan in Nederland achter zich te laten en naar zee te gaan voor onbepaalde tijd. Ze nemen het roer van hun geluk in eigen hand.

Vol goede moed beginnen Frieda en Léon aan hun reis op zeilboot Puff, maar de droom blijkt doorspekt met hindernissen. Ontzag voor het weer, de golven en ook de angst voor de onmetelijke oceaan eisen hun tol.

In Kapitein van mijn Geluk beschrijft Frieda haar ontwikkeling als zeilster én als mens. Ze neemt de lezer mee op haar reis over onbekende zeeën en op haar zoektocht naar vrijheid en naar zichzelf. Dat doet ze op eerlijke, ontwapenende en vaak humoristische wijze.

Kapitein van mijn Geluk is ook een verhaal over snorkelen met zeeschildpadden tussen koraalriffen in een helderblauwe zee, het ontdekken van de meest exotische plekjes en het voluit vieren van het leven.

En als er dan een onheilstijding uit Nederland komt, wat doe je dan? Een drama in de familie gooit Frieda en Léon hardhandig uit het paradijs. Weer moeten er keuzes gemaakt worden.

Koers wijzigen en grenzen verleggen: het zijn onvermijdelijke zaken in een zeilersleven dat bepaald wordt door vertrekken en aankomen.

"Vandaag heb ik mezelf overwonnen. De adrenaline maakt plaats voor trots en een gevoel van onoverwinnelijkheid.

Voorbij de angst zijn de opties eindeloos. Dit is hoe vrijheid voelt."

Frieda Fennell

Kapitein van mijn geluk

Datasheet

Onderwerp
Reisverhalen