DATEMA AMSTERDAM
4 DECEMBER 2018
Bekijk deze brief in uw browser
DATEMA AMSTERDAM BLIJFT UW NAUTISCH SPECIALIST
WIJ GAAN ONS VOLLEDIG FOCUSSEN OP DE WEBSHOP


Beste watersportliefhebbers, lieve relaties,

 
Morgen is het 5 december 2018...
Voor de meesten een vrolijke feestdag, voor ons een dag die we niet snel zullen vergeten. Want op 5 december sluiten we aan het einde van de dag definitief onze winkeldeur in Gorinchem. Een moment waar we beiden best wel tegenop zien.

Maar ook goed bericht!
 

Wij gaan in volle vaart verder met online verkoop en
-advies via de webshop van Datema Amsterdam.

Én we ontmoeten u graag persoonlijk op watersportbeurzen zoals Boot Holland 2019.

 

De webshop
Na 5 december gaan we starten om de winkel volledig uit te ruimen, zodat we op 31 december a.s. de sleutels kunnen inleveren. Vanaf 2019 gaan we ons dan volledig focussen op de webshop. We gaan onder meer de website verder optimaliseren, zodat u in de toekomst alles nóg beter en sneller in de webshop kunt vinden.

Onze webshop-verzendservice blijft dezelfde. Wij blijven er naar streven om uw bestelling dezelfde dag nog te versturen. Tijdens de maand december 2018 zijn wij wat minder bereikbaar in verband met de verhuizing, maar ook dan doen wij ons best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn!
 
U blijft dus bij ons terecht kunnen voor hetzelfde, uitgebreide en actuele assortiment nautische boeken en -kaarten. Ook kunt u ons telefonisch of per mail (reis)advies blijven vragen of een afspraak maken zodat wij u kunnen helpen met het uitzoeken van uw kaarten en boeken.
 
Contactgegevens
Ons telefoonnummer blijft gelijk (0183-712050). Misschien zijn wij niet altijd direct te bereiken, maar u kunt uw vraag altijd inspreken. U krijgt van ons te allen tijde een persoonlijk antwoord terug. Ook onze mail-adressen blijven gelijk.
 
Boot Holland 2019
Wij hebben ook weer een plaats gereserveerd op Boot Holland van 8 tot en met 13 februari a.s. U kunt ons daar op onze “eigen”, oude vertrouwde plek vinden. Uiteraard zien wij u ook daar heel graag terug.
 
Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019.
 
Graag tot ziens!
 
Joop en Marja

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 Datema Amsterdam, All rights reserved.


Wilt u aanpassen hoe u onze nieuwsbrief ontvangt of niet?
U kunt hier uw voorkeur aanpassen of uitschrijven van de mailinglijst