DATEMA AMSTERDAM
22 OKTOBER 2018
Bekijk deze brief in uw browser


Datema Amsterdam sluit haar winkeldeuren

 
Beste klanten en lezers van onze nieuwsbrief,
 
Datema Amsterdam, uw nautisch gespecialiseerde boekhandel voor alle zee- en binnenwaterkaarten wereldwijd en alle gepubliceerde boekwerken op dit gebied, gaat stoppen.
 
Sluiting op 6 december 2018
Met pijn in ons hart zullen wij vanaf 6 december 2018 de winkeldeuren aan het Eind 15 in Gorinchem (aan de Lingehaven), definitief gesloten houden. Helaas is het moment gekomen waar er voor een winkel zoals deze in de moderne tijd geen plaats meer is.
 
Meer dan 20 jaar hebben wij u als klant met veel plezier op weg geholpen, met alle kaarten en boeken, voor korte of lange(re) reizen. De verhuizing vanuit Amsterdam naar Gorinchem in 2016 was een goede stap, maar de veranderende markt biedt helaas geen verdere toekomst meer.
 
Uitverkoop in de winkel
Vanaf donderdag a.s. zullen er in de winkel veel producten afgeprijsd aangeboden worden. Hierbij geldt het principe “op = op”. De actuele openingstijden van de winkel kunt u vinden op de contactpagina van de website.
 
Cadeaubonnen geldig t/m uiterlijk 5 december 2018
Cadeaubonnen, uitgegeven door Datema Amsterdam, kunnen tot en met uiterlijk 5 december 2018 alléén nog in de winkel worden ingewisseld. Daarna zijn de cadeaubonnen vervallen. Vanaf donderdag 6 december a.s. zal de winkel leeggemaakt worden en is er dus geen winkelverkoop meer mogelijk.

Verder winkelen in de webshop 
Voor wat betreft de activiteiten van de goedbezochte webshop datema-amsterdam.nl wordt nog gezocht naar een oplossing om deze mogelijk en wellicht in aangepaste vorm, voort te zetten. Het is helaas op dit moment niet mogelijk om de afgeprijsde artikelen ook op de webshop aan te bieden. Het kan dus de moeite lonen om vóór 6 december nog de fysieke winkel in Gorinchem te bezoeken. Zodra wij meer weten over het wel of niet voortbestaan van onze webshop, laten wij het u uiteraard weten.
 
Wij hebben de afgelopen jaren in de winkel veel mooie reisverhalen met u mogen delen. Wij danken u voor het vertrouwen.
 
Met vriendelijke groet,
Joop Datema en Marja Klijnkamer

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 Datema Amsterdam, All rights reserved.


Wilt u aanpassen hoe u onze nieuwsbrief ontvangt of niet?
U kunt hier uw voorkeur aanpassen of uitschrijven van de mailinglijst