HP33D / NLTides 2023

€ 28,64
Inclusief belasting

De digitale versie van de HP33 Waterstanden en Stromen langs de Nederlandse kust en alleen in de digitale versie ook de Duitse Bocht tot List. Geleverd op een USB-Stick.

Niet geschikt voor Apple!!

Aantal

 

Veilig & snel betalen!

 

Snelle levering met PostNL!

HP33D – NLTides levert officiële getijvoorspellingen voor alle belangrijke havens van Nieuwpoort in België tot List in Duitsland en stroomgegevens voor de zuidelijke Noordzee, Waddenzee, Wester- en Oosterschelde, benedenrivieren en belangrijke havenaanlopen. NLTides bevat meer havens dan de papieren HP33.

Overeenkomstig met SOLAS V/2.2 en V/19.2.1.5 is HP33D - NLTides het officiële equivalent van de papieren HP33. Onder voorwaarde dat er een geschikte backup-faciliteit (b.v. een tweede geïnstalleerd programma of een afdrukfaciliteit) aanwezig is, kan HP33D - NLTides de HP33 vervangen.

HP33D – NLTides is een jaarlijkse uitgave met voorspellingen voor één kalenderjaar. Voor backup mogelijkheden kan NLTides 2 PC’s worden gebruikt.

Met HP33D – Met NLTides editie 2022 worden voorspellingen gemaakt van 1 november 2021 tot en met 31 december 2022.

De software van NLTides is gebaseerd op het programma Total Tide van de United Kingdom Hydrographic Office (UKHO). Het programma is door Britse copyright wetgeving beschermd en mag alleen voor eigen gebruik worden geïnstalleerd. Zonder toestemming van de UKHO mag niets van dit programma worden verkocht of elektronisch, mechanisch, fotografisch of op een andere manier worden gekopieerd.

HP33D / NLTides 2023

Datasheet

Land
België
Nederland
Zee
Noordzee