datema amsterdam waterkaarten en zeekaarten

WELKOM IN ONZE DIGITALE WINKEL!!!!

Wij hebben een grote voorraad papieren zeekaarten en detailkaarten van Nederland, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Groot-Brittannië, Spanje, Portugal, Middellandse Zee en het Caraïbisch gebied in huis. Dit zijn steeds de nieuwste edities. In onze webshop hebben we echter niet alle zeekaarten zichtbaar gemaakt, omdat u dan door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben immers veel zeekaarten in verschillende schaalverdelingen.

Ook als u naar een andere bestemming dan de meest voorkomende wilt, kunnen wij u helpen. Wanneer wij de gewenste kaarten niet op voorraad hebben, zijn ze in principe tussen twee dagen en een week bij ons in de winkel. Laat ons weten welke kaarten u wilt en wij gaan ze voor uw regelen.

Mail of bel (+31 (0)183 712050) ons (alle dagen van de week, behalve woensdag.) Voor exacte openingstijden zie de contactpagina.

Als u op de desbetreffende plaatjes klikt, vindt u de zeekaarten die bij dat specifieke gebied horen. Onder de onderstaande plaatjes staan een aantal algemene producten die bij alle categorieën horen.

Resultaten 1 - 1 van 1

Zeekaarten

BA 4000 The World

British Admiralty Nautical Chart 4000 The World.

Verkoopprijs€ 46,50
Korting

Zoeken Offcanvas