Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee
search
  • Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee
  • Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee

Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee

€49.99
Tax included

Nieuwe, geheel herziene editie! Oktober 2018.

Nu ook inclusief de Boddengewässer en Polen.

Quantity

 

Secure & quick payment!

 

Quick delivery with PostNL!

Over de nieuwe uitgave:

Ontdek de vaargebieden tussen Borkum, Bergen, Stockholm en Gdansk met de nieuwe editie van 'Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee'. Nu ook inclusief de Boddengewässer en Polen.

Een gevarieerd en uitdagend vaargebied
Tussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Duitse en Poolse kust en de Zweedse scheren ligt een gevarieerd en uitdagend vaargebied. Veel Nederlandse watersporters varen elke zomer die kant op. Met deze geheel herziene editie van de 'Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee' kan men weer goed voorbereid het water op.

René Vleut zeilt al jarenlang in de Scandinavische wateren. Hij is auteur van twee Vaarwijzers en publiceert regelmatig in Zeilen Magazine.

Hollandia Vaarwijzers
De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijk informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de 'droomplekken': het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Vaarwijzer Scandinavië en de Oos

Data sheet

Land
Denmark
Finland
Germany
Norway
Poland, Baltic states
Sweden
Seas
Baltic Sea
Gulf of Bothnia
Gulf of Finland
North Sea