WELKOM op de website / webshop van Datema Amsterdam.

Joop Datema bij Vrolijk Watersport

Datema Amsterdam was van 1996 tot 2016 gevestigd aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Vanaf januari 2016 tot januari 2019 was onze locatie aan het Eind in Gorinchem.

Vervolgens is er nog een uitstapje gemaakt om alleen een webshop te hebben. Vanaf 1 maart 2021 is Datema Amsterdam weer te bereiken in een winkel: Vrolijk Watersport, Visafslagweg 1, hal 18-20, 2583 DM  Scheveningen.

Aan het assortiment is niets gewijzigd en ook de webshop gaat gewoon door. Wij hebben alle boeken “op de plank staan” die iets met water en varen te maken hebben. Van pilots en theorieboeken tot ontspannende nautische lectuur. Daarnaast leveren wij alle vaarkaarten (waterkaarten en zeekaarten) van alle plekken op de wereld. Van de binnenwateren van Nederland en Europa tot de wereldzeeën en oceanen. Of u nu een zeilboot, motorjacht, sloep, roeiboot of kano hebt, bij Datema Amsterdam maakt u uw vaarvakantie of zeereis compleet.

Om uw vaarvakantie of (lange) zeereis tot een succes te maken willen wij samen met u tot de juiste keuze komen wat betreft waterkaarten, zeekaarten, almanakken en boeken. Een goed advies voorkomt dat uw schip voortijdig strandt of scheef komt te liggen door een overbodige voorraad boeken en kaarten.

Ons motto is van oudsher:

"Vertel ons welke wateren in de wereld u wilt bezoeken
en wij zorgen voor uw nautische kaarten en boeken.
Datema Amsterdam staat borg voor kwaliteit en zorg"

Of zoals een klant het ooit formuleerde:

Datema Amsterdam voor een goed en
persoonlijk advies en een veilige vaart!

Joop Datema is toegetreden tot Team Vrolijk en zij "bemannen", behalve Vrolijk Watersport nu ook samen Datema Amsterdam. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Het telefoonnummer is gebleven: 0183-712050. Wij zijn daarop bereikbaar om u van advies te dienen. Wanneer u advies wilt bij de keuze van uw boeken en kaarten kunnen wij u ook helpen met de voorbereiding van uw reis door een afspraak met u te plannen. U kunt ons daarvoor bereiken op bovengenoemd telefoonnummer of per mail: datema-amsterdam@planet.nl