Als zoenen water waren...

€ 22,95
Inclusief belasting

Leverbaar vanaf midden juni! 

“Als zoenen water waren... zou ik jullie de zee geven!” een quote van een terminaal zieke vaargast die een dag meevoer op de Meander.

12,5 jaar Stichting Vaarwens

Evert Stel en Inge De Graaf

Aantal

 

Veilig & snel betalen!

 

Snelle levering met PostNL!

Evert schreef al vier hilarische watersportboeken vol avonturen, anekdotes en veel humor, gelardeerd met een vleugje zelfspot. Evert en Inge nemen sinds 2007 mensen die zijn uitbehandeld een volledig verzorgde dag mee aan boord van hun varend woonschip, dat ze helemaal hebben aangepast voor brancards en rolstoelen.

Na 12 ½ jaar lang met ernstig zieke mensen een dag lang het water op te zijn geweest, heeft hij een enorm archief aangelegd van bijzonder leuke gebeurtenissen maar vaak ook emotionele voorvallen, die tijdens deze vaardagen de revue passeren.

In dit 200 pagina’s dikke boek, aangevuld met prachtig fotomateriaal,  vertelt hij met zijn welbekende ontwapenende schrijfstijl over ‘vaarwens achter de schermen’, waarbij voor de lezer een doos tissues vaak onontbeerlijk is, soms voor de emoties, maar vaker voor de tranen van het lachen, ontstaan door de hilarisch omschreven anekdotes over de belevenissen tijdens het ontstaan en de groei van Vaarwens…

www.vaarwens.nl

Aantal pagina's 208

Als zoenen water waren

Datasheet

Onderwerp
Fotoboeken
Overige