23 toertochten in Duitsland
search
  • 23 toertochten in Duitsland
  • 23 toertochten in Duitsland
  • 23 toertochten in Duitsland
  • 23 toertochten in Duitsland

23 toertochten in Duitsland

€ 25,99
Inclusief belasting

Ontdek Duitsland als vaarbestemming met '23 Toertochten in Duitsland' van Frank Koorneef.

Aantal

 

Veilig & snel betalen!

 

Snelle levering met PostNL!

In deze nieuwe vaargids vind je verschillende prachtige vaartochten waardoor je de mooie natuurgebieden, heuvels en historische steden die Duitsland kent kunt verkennen.

Maak een rondje over de Moezel of ga op toertocht naar Berlijn.

Bezoek Oost-Friesland via de Eems of vaar naar de historische stad Bremen.

Uiteraard ga je goed voorbereid op weg, want deze fijne gids bevat ook kaarten en informatie over regelgeving en reisvoorbereiding.

In de reisgids '23 Toertochten in Duitsland' vind je de populairste vaarbestemmingen in Duitsland en kun je eindelijk jouw ultieme toertocht naar Duitsland plannen.

Frank Koorneef is de bekendste motorbootschrijver van ons land. Met zijn Korenbloem heeft Frank alle mogelijke wateren van Nederland en talloze in de buurlanden bevaren. Sinds 2000 schreef hij meer dan vijftig verhalen voor de Waterkampioen en ook in Zeilen en Motorboot heeft hij regelmatig gepubliceerd. Een hele generatie lezers heeft het gezin Koorneef zien opgroeien in hun tochten met de Doerak.

Naast artikelen schrijft Frank ook boeken, bijna allemaal voor Hollandia. Zijn debuut was de Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren uit 2010, daarna verschenen ook de Vaarwijzers Noord-Franse binnenwateren en Belgische binnenwateren, Met staande mast door Nederland en het veelgeprezen 35 Toertochten voor motorboot en sloep. Ook schreef Frank een biografie over de oer-Hollandse Doerak: Revolutie op het water. De geschiedenis van de Eista-werf in Nederhemert-Zuid 1959-1981.

Een serie artikelen over de Moezel en de Rijn brachten Frank Koorneef in aanraking met het Duitse vaarwater. Vanuit Drenthe maakte hij ook tochten naar Oost-Friesland en sindsdien heeft Frank Duitsland varend in kaart gebracht. Dat heeft geresulteerd in deze nieuwe titel 23 Toertochten in Duitsland, een boek dat met open armen zal worden ontvangen door een groot watersportminnend publiek. Als geen ander kent Frank de wensen en vragen van motorbootvaarders en met deze titel komt voor hen een heel nieuwe vaarvakantie in beeld. De vele natuurgebieden, heuvels en historische steden maken varen in Duitsland onvergetelijk. Van een rondje over de Moezel of een toertocht naar Berlijn tot korte rondjes dichterbij, zoals in Oost-Friesland via de Eems: 23 Toertochten in Duitsland beschrijft de populairste bestemmingen in Duitsland en vertelt je alles over de reisvoorbereiding, de kaarten en de regelgeving.

23 toertochten in Duitsland

Datasheet

Continent
Europa
Land
Duitsland
Onderwerp
Motorboot