Vaarwijzer De Noordzeekust
search
  • Vaarwijzer De Noordzeekust

Vaarwijzer De Noordzeekust

€ 36,99
Inclusief belasting

Havens en zeegaten tussen Nieuwpoort en Delfzijl.

Michiel Scholtens

3de druk, 2021

Aantal

 

Veilig & snel betalen!

 

Snelle levering met PostNL!

De Vaarwijzer De Noordzeekust is al tientallen jaren hét naslagwerk voor alle watersporters die tussen Nieuwpoort en Delfzijl de Noordzeekust willen bevaren. Hoe mooi ook, de Nederlandse kust kan erg gevaarlijk zijn met de stroming, brekers en onverwachte zandbanken.

Auteur Michiel Scholtes maakte deze praktische gids in samenwerking met plaatselijke reddingbootschippers, vuurtorenwachters en de KNRM. Je leest over de bekende havens, de gevaarlijke zandbanken en de mooiste routes langs de duinenrij.

Deze nieuwe editie is vormgegeven in de nieuwe huisstijl van de Vaarwijzer-serie en weer helemaal bijgewerkt en up-to-date.

De Hollandia Vaarwijzers zijn voor de Nederlandse en Belgische watersporter een begrip. Vele duizenden watersporters hebben de afgelopen jaren geslaagde vaartochten en vakanties beleefd aan de hand van deze praktische gidsen. De serie wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden.

Vaarwijzer De Noordzeekust

Datasheet

Land
België
Nederland
Zee
Noordzee