legend
search
  • legend

Scheepskennis

€70.00
Tax included
Alle onderdelen en systemen die samen een modern schip vormen
Quantity

 

Secure & quick payment!

 

Quick delivery with PostNL!

In het boek Scheepskennis kun je alles vinden wat je wil weten over schepen en de scheepvaart. Het boek gaat uitgebreid in op alle onderdelen en systemen die samen een modern schip vormen, vanaf de ontwerptekeningen tot aan het eindproduct, met inbegrip van de verfsystemen en de wettelijke eisen.

De gedetailleerde beschrijving in eenvoudige bewoordingen van de diverse onderwerpen, evenals de vele tekeningen, dwarsdoorsneden en kleurenfoto's, maken de inhoud uitermate toegankelijk voor eenieder met belangstelling voor de scheepvaart. Nadat je het boek hebt gelezen, beschouw je een schip niet langer als een dood ding, maar zie je het als een volkomen zelfstandig opererende eenheid, vergelijkbaar met een middelgrote stad qua toepassing van alle moderne technieken.

Heb je belangstelling voor de scheepvaart, dan mag dat boek niet op je boekenplank ontbreken.

Het boek Scheepskennis is niet alleen uitermate geschikt voor toepassing op de zeevaart- en scheepsbouwscholen, maar kan tevens dienen als kennisbron en naslagwerk voor allen die beroepsmatig betrokken zijn bij de moderne scheepvaart.

Scheepskennis

Data sheet

Subject
Study Merch. Navy