Werken met Digitale zee- en vaarkaarten

€ 17,95
Inclusief belasting

op plotter, laptop, tablet en smartphone.

Auteur: René Westerhuis

Aantal

 

Veilig & snel betalen!

 

Snelle levering met PostNL!

VOOR WIE

Voor watersporters en sportvissers komen steeds meer elektronische zee- en vaarkaarten voor verschillende technische platformen (plotters, pc’s, tablets en smartphones) op de markt. Zelfs zoveel dat voor de consument een weloverwogen keuze er niet eenvoudiger op is geworden. Eenmaal aangeschaft blijkt het bovendien vaak lastig de ongekend grote hoeveelheid aan mogelijkheden ten volle te benutten, zowel voor schippers en opstappers met basis- als gevorderde kennis van navigatie. Voor beide groepen zet het boek alle aspecten rond elektronische zee- en vaarkaarten op rij. Veel aandacht krijgt de oriëntatiefase bij aanschaf, op basis van de voor- en nadelen van de verschillende platformen en de kenmerken plus gebruiksmogelijkheden van het aangeboden kaartmateriaal. Daarnaast beoogt het bovenal een handige leidraad te zijn, vol praktische aanwijzingen, heldere uitleg van speciale functies en technische tips.

AUTEUR

Na een korte carrière bij de Koninklijke Marine organiseert René Westerhuis bij Incento groepsreizen op maat voor talrijke bedrijven, de Vereniging HISWA en de Stichting Maritiem Centrum. Daarna is hij geruime tijd manager public relations bij de Radio Holland Group. Hij staat daar aan de wieg van technische ontwikkelingen die thans gemeengoed zijn, zoals satellietcommunicatie, mobiele telefonie en gps-navigatie. Vervolgens is hij manager communicatie bij serviceprovider debitel Nederland. Hij zeilt van jongs af aan en was een groot aantal jaren als instructeur en bestuurslid verbonden aan het Zeekadetkorps Amsterdam. Voor de magazines Motorboot, Nautique, Spiegel Der Zeilvaart en Zeilen verzorgt hij redactionele bijdragen op het gebied van communicatie, navigatie, uitrusting en veiligheid. Van zijn hand verschenen diverse boeken.

Watersport Praktijkreeks

Werken met digitale zee- en vaarkaarten is het eerste boek uit de  ‘Watersport praktijkreeks’ dat mediabedrijf Roskam Media uitbrengt. In de komende tijd zullen meer watersport gerelateerde boeken uit deze reeks op de markt komen. Dit volgens een herkenbaar concept en in een handzaam formaat.

Werken met Digitale zee- en vaarkaarten

Datasheet

Onderwerp
Motorboot
Navigatie
Toerzeilen
World Cruising
Zeilen