Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren

€ 39,99
Inclusief belasting

Rivieren, kanalen en meren, inclusief de staande-mastroute.

Frank Koorneef, 4e herziene druk, 2020.

Aantal

 

Veilig & snel betalen!

 

Snelle levering met PostNL!

Nergens ter wereld vind je zo'n fijnmazig en gevarieerd netwerk van binnenwateren als in Nederland. Je kunt varend door alle provincies trekken, en alle provinciehoofdsteden zijn daarbij direct vanaf het water bereikbaar. Het ene moment lig je midden in een stad en loop je naar een terras, het andere moment vaar je tussen de duwbakken over de grote rivieren of lig je gratis aan een oppertje midden in de natuur. Soms zit er tussen deze uitersten maar een uurtje varen.

Deze Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren navigeert de lezer moeiteloos door de vele mogelijkheden om door Nederland te varen: zowel over weidse meren en drukke rivieren als door beschutte kanalen en slootjes.

Behalve een groot aantal fotos en kaarten vindt men in deze gids tips voor het voorbereiden van een tocht.

Bovendien is er een uitgebreid hoofdstuk over de staande-mastroute voor hen die met een hoge mast door de lage landen willen varen.

Frank Koorneef schreef al veel succesvolle boeken voor Hollandia, zoals de Vaarwijzers Belgische binnenwateren en Noord-Franse binnenwateren en het vaarrouteboek 35 Toertochten voor motorboot en sloep. Daarnaast  publiceert hij regelmatig in diverse watersportmagazines.

Vierde, herziene druk

Vaarwijzer Nederlandse binnenwat

Datasheet

Land
Nederland